Ресертифікаційний аудит

У лютому 2021года Компанія «МОНОПАК» пройшла ресертифікаційний аудит по системі FSSC 22 000 v. 5, що гарантує безпеку і якість продукції, яку ми виробляємо.

Створення та постійне вдосконалення системи менеджменту безпеки харчової продукції на нашому підприємстві є стратегічним рішенням, бо цей стандарт встановлює конкретні вимоги до системи менеджменту безпеки харчової продукції для всіх організацій, які беруть участь у ланцюжку створення продукту.

Концепція даного стандарту на нашому підприємстві ґрунтується на оцінці ризик-орієнтованого мислення, базується на принципах НАССР на операційному рівні, а також високого ступеня усвідомленості і прихильності всього персоналу до питання якості та безпеки продукту, що ми виготавляємо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *