У лютому
2021года Компанія «МОНОПАК» пройшла ресертифікаційний аудит по системі FSSC 22 000 v. 5, що гарантує безпеку і якість продукції, яку ми
виробляємо.
Створення та
постійне вдосконалення системи менеджменту безпеки харчової продукції на нашому
підприємстві є стратегічним рішенням, бо цей стандарт встановлює конкретні
вимоги до системи менеджменту безпеки харчової продукції для всіх організацій,
які беруть участь у ланцюжку створення продукту.
Концепція
даного стандарту на нашому підприємстві ґрунтується на оцінці
ризик-орієнтованого мислення, базується на принципах НАССР на операційному
рівні, а також високого ступеня усвідомленості і прихильності всього персоналу
до питання якості та безпеки продукту, що ми виготавляємо.