Кондитерські вироби - Monopack

Кондитерські вироби

кондитесркий изделия

Кондитерські вироби є одними з найбільш популярних продуктів. Збереження оригінальних смакових властивостей, забезпечення привабливого зовнішнього вигляду і високої продуктивності фасувальних автоматів – основне призначення пакувальних матеріалів для кондитерської галузі. Для кожного виду продукту характерний пріоритетний захист від того чи іншого виду впливу.
 
Печиво і вафлі – продукти з низьким вмістом вологи і високим вмістом жиру, тому упаковка повинна забезпечувати високу вологостійкість і низьку газопроникність, оскільки кисень повітря негативно впливає на жири, присутні в продукті.
 
Рулети і кекси — є продуктами з високим вмістом вологи, тому упаковка для них повинна володіти високою вологонепроникністю.
 
Шоколад – дуже світлочутливий продукт і потребує захисту від кисню повітря, особливо якщо присутні горіхи у вигляді наповнювача.
 
Таким чином, вибір структури і виду плівкового матеріалу є суто індивідуальним для кожного виду продукту і вимагає серйозного підходу. В якості пакувальних матеріалів, як правило, застосовують моноплівкі зі спеціальними покриттями або без покриттів, а також багатошарові бар’єрні композиції.

 

Для упаковки кондитерських виробів з плівок з TWIST-ефектом ми пропонуємо:

– Polyphane з TWIST-ефектом (прозора, металізована і біла);

– РЕТ з TWIST-ефектом (прозора і металізована);

– ПВХ з TWIST-ефектом (прозора, металізована і біла).

Слід зазначити, що майбутнє, безумовно, за обгорткою з TWIST -ефектом. Переваги даного виду упаковки можна визначити за такими критеріями:

– зручність використання;

– збільшення терміну зберігання продукту;

– висока естетична привабливість;

– економічність – плівки з TWIST -ефектом володіють більш високим «виходом» ніж, наприклад, композиції на основі паперу.